USŁUGI SPOŁECZNE: ZA.272.32.2019 - Zorganizowanie i przeprowadzenie studiów podyplomowych w ramach projektu pn. „ Rozwój Centrum Kompetencji Zawodowych w branży turystyczno-gastronomicznej w powiecie nowotarskim”.
KRÓTKI OPIS:
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone na podstawie art. 138o ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t. j. Dz. U. z 2018 r., poz. 1986 z późn. zm.), którego przedmiotem są usługi społeczne:
Zorganizowanie i przeprowadzenie studiów podyplomowych w ramach projektu pn. „ Rozwój Centrum Kompetencji Zawodowych w branży turystyczno-gastronomicznej w powiecie nowotarskim”.
Przedmiot zamówienia jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020 (RPO WM), Działanie 10.2 Rozwój Kształcenia zawodowego, Poddziałanie 10.2.2 Kształcenie zawodowe uczniów - SPR, Projekt pn.: „Rozwój Centrum Kompetencji Zawodowych w branży turystyczno-gastronomicznej w powiecie nowotarskim”.
Przedmiot zamówienia podzielony został na 2 następujące części:
Część nr 1 – Zorganizowanie i przeprowadzenie studiów podyplomowych na kierunku „Kwalifikacyjne studia podyplomowe Doradztwo Zawodowe i Personalne”, które rozpoczną się w roku akademickim 2019/2020 (I, II i III semestr) dla jednego nauczyciela zakwalifikowanego na studia przez Komisję Rekrutacyjną powołaną w Zespole Szkół im. Bohaterów Westerplatte w Jabłonce w ramach projektu pn.: „Rozwój Centrum Kompetencji Zawodowych w branży turystyczno-gastronomicznej w powiecie nowotarskim”. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1a do niniejszego Ogłoszenia.
Część nr 2 – Zorganizowanie i przeprowadzenie studiów podyplomowych na kierunku „Menadżer hotelu”, które rozpoczną się w roku akademickim 2019/2020 (I, II semestr) dla jednego nauczyciela zakwalifikowanego na studia przez Komisję Rekrutacyjną powołaną w Zespole Placówek Szkolno-Wychowawczo Opiekuńczych w Nowym Targu w ramach projektu pn.: „Rozwój Centrum Kompetencji Zawodowych w branży turystyczno-gastronomicznej w powiecie nowotarskim”. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1b do niniejszego Ogłoszenia.
CAŁOŚĆ DOKUMENTACJI DOSTĘPNA W ZAŁĄCZNIKACH PONIŻEJ:
Pliki do pobrania
- OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU (WRAZ Z ZAŁĄCZNIKIEM NR 2 a -b - FORMULARZEM OFERTY DLA CZĘŚCI NR 1 I 2) (docx, 130.64 KB)
- ZAŁACZNIK NR 1 a - SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA DLA CZĘŚCI NR 1 (docx, 88.64 KB)
- ZAŁĄCZNIK NR 1 b - SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA DLA CZĘŚCI NR 2 (docx, 96.57 KB)
- ZAŁĄCZNIK NR 3 - PROJEKT UMOWY DLA CZĘŚCI NR 1 I 2 (docx, 103.26 KB)
- ZAŁĄCZNIK NR 4 - INFORMACJA ADMINISTRATORA DANYCH OSOBOWYCH (docx, 20.61 KB)
- ZAŁĄCZNIK NR 5 - UMOWA PODPOWIERZENIA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH DLA CZĘŚCI NR 1 I 2 (docx, 113.51 KB)
- ZAŁĄCZNIK NR 6 - ZGODA NA PRZETWARZANIE DANYCH DLA CZĘŚCI NR 1 I 2 (docx, 102.62 KB)
- ZESTAWIENIE - WYKAZ ZŁOŻONYCH OFERT z dnia 21.10.2019 (docx, 99.83 KB)
- Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty (docx, 106.17 KB)
- INFORMACJA O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA (docx, 100.22 KB)